Glasbewassing

Glasbewassing 

Wij beschikken over de middelen en machines om de glasbewassing en gevelonderhoud van ieder gebouw met een goed resultaat op te leveren. Meerdere van onze medewerkers beschikken over een hoogwerker certificaat

Glazen wassen is niet alleen een onhandig klusje, het kan ook gevaarlijk zijn. Ramen zijn vaak verwerkt op moeilijk bereikbare plekken en op grote hoogte. Bij grote bedrijven kan het daarom een probleem zijn om alle ramen zelf te wassen. Maar of je nu thuis door doffe ramen kijkt of op je werk, het blijft net zo vervelend.

Daarom kun je als bedrijf zijnde ook onze professionele glazenwasser inschakelen. Wij gaan voor 100% resultaat en zorgen er voor dat er weer volop licht valt in je kantoor of werkomgeving.

Je schakelt een glazenwasser niet alleen in omdat je naar buiten wilt kijken door schone ramen. Maar het gaat ook om presentatie, zeker voor bedrijven. 

Onze Diensten

ToTzo schoonmaakdiensten heeft een team van gemotiveerde specalistien klaar staan. 

01

Schoonmaak

Wij bieden dagelijkse en/of periodieke schoonmaak voor onder andere kantoren, bedrijfsruimtes, scholen, sportscholen en tandartspraktijken.

02

Glasbawassing

Wij beschikken over de middelen en machines om de glasbewassing en gevelonderhoud van ieder gebouw met een goed resultaat op te leveren.

03

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor de kwaliteit van uw vloeren. Vloeren krijgen namelijk een hoop te verduren.

04

Woningontruiming

Zoekt u hulp bij het opruimen en schoonmaken van zeer vervuilde woningen? Dat is een klus voor een professional. Wij helpen u.

05

Specialistische Reiniging

Wij kunnen een totale dieptereiniging verzorgen met als doel de voedingsbodem voor bacteriën te verwijderen