Schoonmaak

Algemene Schoonmaak

Wij bieden dagelijkse en/of periodieke schoonmaak voor onder andere kantoren, bedrijfsruimtes, scholen, sportscholen en tandartspraktijken. De schoonmaakwerkzaamheden bestaan uit het afstoffen van de meubels, kozijnen en deurposten, stofzuigen of dweilen van de vloeren en het schoonmaken van de sanitaire ruimtes.

Het uit te voeren werk wordt door vaste medewerkers uitgevoerd. Wij streven ernaar dat onze mensen een grote betrokkenheid hebben
met de opdrachtgever en de schoon te maken locatie. We gebruiken zo min mogelijk millieu belastende schoonmaakproducten.
Ook hanteren we innovatieve doseermethoden en werken we zoveel mogelijk met microvezeldoeken.

Opleveringsschoonmaak

Na de bouw ligt er vaak nog veel puin. Voor het verwijderen van al het puin en het schoonmaken van het gebouw, kunt u ons inschakelen.

Onze Diensten

ToTzo schoonmaakdiensten heeft een team van gemotiveerde specalistien klaar staan. 

01

Schoonmaak

Wij bieden dagelijkse en/of periodieke schoonmaak voor onder andere kantoren, bedrijfsruimtes, scholen, sportscholen en tandartspraktijken.

02

Glasbawassing

Wij beschikken over de middelen en machines om de glasbewassing en gevelonderhoud van ieder gebouw met een goed resultaat op te leveren.

03

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor de kwaliteit van uw vloeren. Vloeren krijgen namelijk een hoop te verduren.

04

Woningontruiming

Zoekt u hulp bij het opruimen en schoonmaken van zeer vervuilde woningen? Dat is een klus voor een professional. Wij helpen u.

05

Specialistische Reiniging

Wij kunnen een totale dieptereiniging verzorgen met als doel de voedingsbodem voor bacteriën te verwijderen