Woning ontruiming

Woningontruiming nodig

In de meeste gevallen is een woningontruiming geen fijne zaak. Vaak is er namelijk sprake van een gedwongen verlating van het huis of is er sprake van het overlijden van iemand uit uw naaste omgeving.

Zoekt u hulp bij het opruimen en schoonmaken van zeer vervuilde woningen? Dat is een klus voor een professional. Wij helpen u. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een woningontruiming van een niet zeer vervuilde woning

Een huis bezemschoon of veegschoon opleveren gebeurt volgens de eisen van een woningbouwvereniging. Wanneer u een huis verkoopt of verhuurd dan moet de woning bezemschoon worden opgeleverd, meestal volgens de eisen van een makelaar.

Wij dragen uw woning of bedrijfsruimte proper en fris op. Goederen worden meegenomen, en de ruimte wordt leeg en bezemschoon opgeleverd.

Onze Diensten

ToTzo schoonmaakdiensten heeft een team van gemotiveerde specalistien klaar staan. 

01

Schoonmaak

Wij bieden dagelijkse en/of periodieke schoonmaak voor onder andere kantoren, bedrijfsruimtes, scholen, sportscholen en tandartspraktijken.

02

Glasbawassing

Wij beschikken over de middelen en machines om de glasbewassing en gevelonderhoud van ieder gebouw met een goed resultaat op te leveren.

03

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor de kwaliteit van uw vloeren. Vloeren krijgen namelijk een hoop te verduren.

04

Woningontruiming

Zoekt u hulp bij het opruimen en schoonmaken van zeer vervuilde woningen? Dat is een klus voor een professional. Wij helpen u.

05

Specialistische Reiniging

Wij kunnen een totale dieptereiniging verzorgen met als doel de voedingsbodem voor bacteriën te verwijderen