Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Totzo Schoonmaakdiensten heeft een uitgebreid pakket als het gaat om vloeronderhoud. Door uw vloer op de juiste manier te onderhouden, verlengt u de levensduur van uw vloer aanzienlijk.

Om de vloer in uw woning of pand zo lang mogelijk mee te laten gaan, is het van belang om een onderhoudsmethode en reinigingsmiddelen te gebruiken die bij uw type vloer passen. Totzo Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in onderhoud en reiniging van diverse soorten vloeren en staat garant voor de hoge kwaliteit van het schoonmaak- en onderhoudswerk. Met de 100% tevredenheidsgarantie bent u altijd verzekerd van het juiste resultaat.

Waar moet u aan denken bij vloerreiniging en onderhoud?
• het schrobben van stenen vloeren
• het conserveren van linoleum, pvc en houten vloeren
• kristalliseren van natuurstenen vloeren
• tapijtreiniging

 

Onze Diensten

ToTzo schoonmaakdiensten heeft een team van gemotiveerde specalistien klaar staan. 

01

Schoonmaak

Wij bieden dagelijkse en/of periodieke schoonmaak voor onder andere kantoren, bedrijfsruimtes, scholen, sportscholen en tandartspraktijken.

02

Glasbawassing

Wij beschikken over de middelen en machines om de glasbewassing en gevelonderhoud van ieder gebouw met een goed resultaat op te leveren.

03

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor de kwaliteit van uw vloeren. Vloeren krijgen namelijk een hoop te verduren.

04

Woningontruiming

Zoekt u hulp bij het opruimen en schoonmaken van zeer vervuilde woningen? Dat is een klus voor een professional. Wij helpen u.

05

Specialistische Reiniging

Wij kunnen een totale dieptereiniging verzorgen met als doel de voedingsbodem voor bacteriën te verwijderen