Specialistische Reiniging

Specialistische Reiniging

Wij kunnen een totale dieptereiniging verzorgen met als doel de voedingsbodem voor bacteriën te verwijderen. Met een dieptereiniging komen wij op de plekken die bij dagelijks onderhoud niet aan bod komen. Denk hierbij aan de reiniging van sanitair en keukens. Ook beschikken wij over specialisten voor het verwijderen van graffiti en overige gevelreinigingen.

Elk materiaal en oppervlak vraagt om zijn eigen schoonmaakmethode. Zo vraagt een restaurantkeuken logischerwijs om een heel andere aanpak dan een scheepsromp. Verkeerd schoonmaken kan bovendien totaal verkeerd uitpakken. Haal daarom Totzo schoonmaakdiensten in huis.

Wij zijn dé partner in specialistische reiniging. Totzo verzorgt het schoonmaken van grootkeukens, ernstig vervuilde woningen, vele vloerbedekkingsoorten, bestrating, antifouling en zonnepanelen. Wij zijn aanpakkers: Eresdé helpt u snel en doeltreffend. Wij garanderen u specialistische reiniging tegen scherpe tarieven.  

ToTzo Schoonmaakdiensten

Onze Diensten

ToTzo schoonmaakdiensten heeft een team van gemotiveerde specalistien klaar staan. 

01

Schoonmaak

Wij bieden dagelijkse en/of periodieke schoonmaak voor onder andere kantoren, bedrijfsruimtes, scholen, sportscholen en tandartspraktijken.

02

Glasbawassing

Wij beschikken over de middelen en machines om de glasbewassing en gevelonderhoud van ieder gebouw met een goed resultaat op te leveren.

03

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor de kwaliteit van uw vloeren. Vloeren krijgen namelijk een hoop te verduren.

04

Woningontruiming

Zoekt u hulp bij het opruimen en schoonmaken van zeer vervuilde woningen? Dat is een klus voor een professional. Wij helpen u.

05

Specialistische Reiniging

Wij kunnen een totale dieptereiniging verzorgen met als doel de voedingsbodem voor bacteriën te verwijderen